Warsztaty kulinarne z Krzysztofem Krzeszowskim, szefem kuchni restauracji „Kęs relaksu”, którego nazwisko zostało wpisane do prestiżowego, francuskiego przewodnika kulinarnego Gault&Millau. Uczestnicy warsztatów przygotują m.in.: koktail z krewetek, pieczonego batata czy waniliową chmurkę z truskawkami i piwnym savoiardi…
Czas trwania warsztatów 2-3 godziny.

12 lutego 2022 r., godz. 16.00, Strefa Aktywności Społecznej, OBK/wejście od ul. Siennieńskiej

Zapisy pod nr tel. 41 247 64 19 w godzinach 8.00-15.00.
Ilość osób ograniczona. Koszt udziału 25 zł/osoba

Wpłaty należy dokonać na konto MCK w Ostrowcu Świętokrzyskim – 21 1240 5035 1111 0000 5571 2408 – wpisując w tytule WARSZTATY KULINARNE oraz podając imię i nazwisko uczestnika.

Warunkiem udziału w warsztatach jest dokonanie wpłaty w terminie do 10 lutego.

Partnerem wydarzenia jest restauracja PRIMO

poprzednie następne
W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki czytaj więcej